Most olvasott cikk
A Beni Konyhája alapítója, Szabó Benedek felhagy a növényi étrenddel

A Beni Konyhája alapítója, Szabó Benedek felhagy a növényi étrenddel

Váratlan bejelentést tett Szabó Benedek, a Beni Konyhája kitalálója: nem él többé növényi étrenden és visszatér az állati eredetű ételekhez. A mindössze húszas évei elején járó videóst az utóbbi hónapokban egyre többen kezdték el követni a könnyen elkészíthető vegán ételei miatt. Korábban a Prove.hu is készített vele interjút.

Szerda este többek között Facebook- és Instagram-oldalán osztotta meg követőivel a hírt, amelyben “új fejezetként” jellemezte a váltást, és egyértelművé tette, hogy nem követ többé növényi étrendet.

A videóban úgy fogalmaz: elsősorban egészségügyi okokból hozta meg azt a döntést két éve, hogy áttér a növényi alapú étrendre, viszont ez a táplálkozás nem hozta azt a várt hatást, amit remélt, így most más étrend után néz. Azt is jelezte előre, hogy mostantól húsokkal és tejtermékekkel is találkozni fognak a nézők a videóiban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Beni Konyhája???? (@benikonyhaja) által megosztott bejegyzés

A követőit is megosztotta a bejelentés. Egyesek azt javasolták, próbálja ki a teljes értékű növényi étrendet, a receptjeiben ugyanis rengeteg olyan alapanyagot használ, ami bár vegán, de nem egészségtudatos.

A teljes értékű növényi étrendet próbáltad? Imádom a receptjeidet, de az összes legnagyobb része olaj, kristálycukor, fehér liszt, így azért nem az állati eredetű összetevőket okolnám a gyógyulás hiánya miatt

– írja egy követő Instagramon.

Mások azonban támogatásukról biztosították és úgy nyilatkoztak, az állati eredetű ételek ellenére is maradnak, és követni fogják a munkásságát.

Az egészséged a legfontosabb! Nem számít semmi más. Eddig is szerettük a receptjeidet. Ezután is maradunk. Ez nem változtat semmin

– fogalmaz egy másik rajongó.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.