Bárányok levágott fejével fociztak a vágóhídon – ilyen helyekről származik a hús

Juhok levágott fejével fociztak a vágóhídon

Egy közelmúltban készült leleplező videón az látszik, hogy frusztrált és ideges vágóhídi munkások ütik és rúgják a rettegő bárányokat, valamint többször eldobják és elrúgják a levágott fejeket.

Már a videó első másodperceiből kiderül, hogy olyan brutalitást élnek át az állatok, amit még a legrosszabb ellenségeinknek sem kívánnánk. Ez a mindennapos gyakorlat a húsiparban, amelyről sorra kerülnek ki rejtett kamerás felvételek a világhálóra.

Legutóbb azt vették videóra, hogy egy minőséginek nevezett farmon a gazdák a kismalacok fejét a falhoz verték, hogy így öljék meg az eladhatatlan példányokat, akikből már nem lesz hasznuk.

Az állattenyésztésben dolgozó gazdák, különösen az állatok megölésével foglalkozó munkások a tanulmányok szerint PTSD-vel (poszttraumás stresszel), depresszióval, dühkitörésekkel, túlzott alkohol- és drogfogyasztással élnek együtt, tehát komoly emberjogi érvek is szólnak amellett, hogy megszüntessük a vágóhidakat.A leleplező akcióban résztvevő aktivisták azt remélik, hogy a valóságot látva sokkal tudatosabban döntünk majd arról, milyen ételeket is fogyasztunk. A vállalatok célja csupán az, hogy előállítsák a termékeket, amelyre keresletet képeznek a fogyasztók. A pénzünkkel döntünk, hogy milyen világban szeretnénk élni.

Ha úgy döntünk, hogy etikusabb alternatívákat választunk, például növényi alapú ételeket, ezek a szörnyű helyek végleg bezárhatnak a jövőben.

A Veganuár egy 30 napos, ingyenes program, ami segít a vegánná válásban. Kezdd el ide kattintva.

4 hozzászólás
  • ilyen körülmények között őszintén nem is csodálom, hogy elmezavaros lesz egy ember.

  • Szegény ártatlanok állatokkal soha nem tennék ilyet! Mindegyik érzőlénynek joga van élni! A gyomrom görcsbe van, ha állatkínzást látok!

  • Ez egy borzalom a gyomrom kifordult etol esa lelkem sír ettől az etikátlan borzalom tol azok akik ezt csinálják nincs lelkük és embert is tudnának ölni ezt a fészket mi előbb beszuntetni hisz a bárányok hallgatnak de mi lesz ha stb véget ennek

  • Minél több ilyet nézek meg annál biztosabb hogy vegán leszek ???? Undormány “emberek”vannak ????

Mi a véleményed?

Az e-mail címed természetesen nem kerül ki a nyilvánosság elé.

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.