Most olvasott cikk
A Párduclányok sztárja, Adrienne Bailon vegán lett

A Párduclányok sztárja, Adrienne Bailon vegán lett

Adrienne Bailon vegán hűtő videó

Az énekes- és színésznő Adrienne Bailon, a The Cheetah Girls és a 3LW alapítója meglepte a követőit, amikor bejelentette, hogy törekszik a veganizmusra.

A nemrég feltöltött videójában megmutatta a gigahűtője tartalmát, amiben csupa finomság és különlegesség található: különböző növényi tejek és növényi sajtok, valamint sok zöldség.

Legelőször megmutatta nézőinek a Califa Farms édesítetlen mandulatejét. Állítólag a férje, Israel Houghton is ezzel issza a kávéját minden nap, és ő is “rengeteg mindenhez használja”.

Ezután elmesélte, hogy hivatalosan is vegán egy ideje, legalábbis törekszik rá.

“Meglepetés! Hivatalosan is vegán vagyok, legalábbis törekszem a vegánságra! Igazából már több hete csinálom és imádom, szóval ez [az édesítetlen mandulatej] is része most már az étrendemnek.”

Bailon egyébként nem csak a mandulatejbe szeretett bele, hanem többek között a rózsavízért és a nyers vegán sajttoráért is odavan.

Adrienne Bailon vegán lett
adriennebailon / Instagram

A videóból megtudtuk, hogy a sajtról volt a legnehezebb lemondania. Érthető, hiszen a sajtfüggőség egy komoly és gyakori probléma a társadalomban.

Szerinte azonban hatalmas segítség, hogy ekkora választék van növényi alapú sajtokból, így egy kicsit könnyebb azok helyzete, akik beleestek a “sajt csapdába“.

A hűtőjében Follow Your Heart, Miyoko’s Kitchen és Field Roast’s Chao növényi sajtokat tart.

“Az egyetlen dolog, amiről nem gondoltam volna, hogy le tudok mondani amikor vegán lettem, az a sajt volt. Túl francia vagyok, hogy feladjam a sajtokat, érted?”

Még mindig vannak a hűtőben állati eredetű termékek, de Bailon szerint azokat a férje vette, aki egyelőre még nem lett vegán.

 


 

© 2018-2023 Prove.hu – Empátia Sztori Nonprofit Kft.