Plant-Powered Perspectives - Nagy Ervin előadása

Edukáció és inspiráció a vegán cégeknek: érkezik a negyedik Növényi Konferencia

2024. október 30-án negyedjére szerveznek Növényi Konferenciát. Magyarország első számú innovatív, növényi alapú élelmiszeripari eseményén, melynek idén a Prove is kiemelt támogatója, az edukáció áll majd a középpontban.

Ezúttal is a METRO Gasztroakadémia ad otthont Magyarország egyetlen olyan konferenciájának, amelynek célja a növényi alapú trend követése, előremozdítása és színesítése. A rendezvényen, amely idén elsősorban az edukációt helyezi fókuszába, az érdeklődők négy előadást és hét kerekasztal-beszélgetést hallgathatnak meg.

Az eseményen szó lesz a növényi alapú ételek szerepéről a közétkeztetésben, a vendéglátásban és a kiskereskedelemben, de a résztvevők szakavatott előadóktól tanulhatnak arról is, hogyan tartsák meg a jó kollégákat, hogyan neveljenek törzsvendégeket, hogyan kerüljenek be termékeikkel a boltokba és az éttermekbe, illetve hogy hogyan tudja hatékonyan támogatni a cégeket egy nonprofit szervezettel való együttműködés – utóbbiról a Prove alapítója, Vida Raul tart majd adatokkal és példákkal kiegészített előadást.

Górcső alá kerülnek olyan témák is, mint az influenszermarketing és a rebranding, de a tavalyi évhez hasonlóan a vendégek szervezett rapid networking eseményen is részt vehetnek a Vegan Business Circle jóvoltából. Az előadók között megszólalnak olyan vegán éttermek képviselői és séfjei, mint a The Planteen, a Vegazzi Specialty Pizzeria, a Vegán Kifli és a Vegan Garden.

A rendezvény házigazdája Péntek Csaba, a Vegan Business Circle alapítója és az esemény főszervezője lesz. Galavits Patrik, a Direkt36 újságírója pedig szakmai moderátorként járul hozzá a nap sikeréhez. Az esemény támogatója a METRO és a Prove, médiatámogatója a Trade Magazin.

A rendezvény teljes programját a Növényi Konferencia honlapján olvashatják el az érdeklődők.

Ez a cikk is érdekelhet:

Wonton leves húsmentesen

Húsmentes wonton leves – tökéletes gyógyír az őszi-téli megfázásokra

Van az a leves, ami nemcsak felmelegít, hanem meg is

A Prove célja, hogy mennyei receptekkel, motiváló történetekkel és a legfrissebb hírekkel inspirálja több százezer olvasóját a tudatosabb életre – minden nap.

Küldd tovább a cikket!

Kövess minket Facebookon is!

Neked ajánljuk

Wokban szószókkal barnára sült dinnyehéj szezámmaggal, mellette kurkumás rizs, ázsiai hangulatú tányér

Wok’n’rind – avagy így lesz a görögdinnyehéjból tüzes ázsiai street food

Caponata, azaz szicíliai padlizsánragu egy fehér tányérban

Caponata – a szicíliaiak hagyományosan vegán padlizsánraguja

Jókai bableves tányérban, mellett kenyérszeletek, babérlevél, fokhagyma, petrezselyem és zöld paprika

Jókai-bableves: hagyományos ízek modern köntösben

Legnépszerűbb

Receptajánlók és a legfontosabb tippek a tudatos élethez

Csatlakozz 40 000 fős hírlevél-közösségünkhöz, és kapj heti inspirációkat.

Olvass tovább:

Szűrők

Elkészítési idő

Elkészítési idő

Recept típusa

Recept típusa filter

Konyha

Konyha filter

Allergén

Allergének