Vegán padlizsánkrémes szendvics a Félegyházi Pékségben

Visszatért a szezonális, vegán padlizsánkrémes szendvics a Félegyházi Pékségbe

Visszatért a szezonális padlizsánkrémes szendvics, ami az egyetlen termék a Félegyházi Pékség kínálatában – a kenyereken és zsömléken kívül -, amit kifejezetten vegánként hirdetnek.

A tavaly bevezetett különlegesség új formában, de a régi, jól bevált ízét megtartva debütált néhány nappal ezelőtt, derült ki a Félegyházi Pékség Facebook posztjából.

A sokak által kedvelt szendvics mostantól erdélyi sült padlizsánból készül, amit lilahagymával és vegán majonézzel tesznek még ízletesebbé. Az ára jelenleg 600 forint, de ez akár helyenként el is térhet.

Egyelőre nem tudni, hogy a cég tervez-e további, kifejezetten vegán termékeket piacra dobni, de ha mégis megteszi, arról mindenképp beszámolunk.

Ez a cikk is érdekelhet:

Wokban szószókkal barnára sült dinnyehéj szezámmaggal, mellette kurkumás rizs, ázsiai hangulatú tányér

Wok’n’rind – avagy így lesz a görögdinnyehéjból tüzes ázsiai street food

Miért dobnád ki a görögdinnye héját, amikor az a konyhában

A Prove.hu vegán szemmel mutatja be a világot - növényi alapú receptek, riportok itthonról és a nagyvilágból, elemzések, véleménycikkek és még sok más.

Küldd tovább a cikket!

Kövess minket Facebookon is!

Neked ajánljuk

Madártej: vaníliaszósz tetején fehér habfelhők úsznak

Vegán madártej datolyakaramellel – nosztalgiadesszertezés csúcsra járatva

Panna cotta kék tányéron, körülötte fügék, fügelevelek

Fügés panna cotta – légiesen elegáns desszert az ősz ízeivel

Gombakrémleves fekete tányérban, szürke felületen

Gombakrémleves csicseriborsóval – tápláló és melengető komfortfogás

Legnépszerűbb

Receptajánlók és a legfontosabb tippek a tudatos élethez

Csatlakozz 40 000 fős hírlevél-közösségünkhöz, és kapj heti inspirációkat.

Olvass tovább:

Szűrők

Elkészítési idő

Elkészítési idő

Recept típusa

Recept típusa filter

Konyha

Konyha filter

Allergén

Allergének